det bor en liten sadist i mig

BLOGG Med sista tentan på lördag är den här veckan fullbokad med tentaplugg. Som vanligt innebär det är förhöjd konsumtion av kaffe och Powerking. 

Tyvärr så står ingen superresa och väntar i slutet av tunneln. Inte som förra året då skolan bara precis hann sluta innan det var dags att åka till Arlanda.

Men även om den spenderas på svensk mark så är det en sommarlov som väntar. Mmm, sitta vid en brygga och läsa en bok, långa promenader under solen och mer. Åh, jag längtar!!

Just nu känns det lite surt att sitta inne och plugga grammatik när sommaren är så nära, och nej jag gör inte saken mycket bättre genom att spela Tommy Nilssons ”Dina färger var blå” medan jag bläddrar genom USA:resans bilder. Jag vet. Men jag kan verkligen inte låta bli. Det bor en liten sadist i mig.

Som när jag och bästisen satt och kollade på våra resebilder samtidigt som vi dystert konstaterade att det troligtvis inte blir någon utlandsresa för någon av oss i sommar. Vi kan konsten att tortera oss själva om inget annat.

MEN! Lördag är inte bara sista tentan i franskan, det är också sista dagen i skolan – då börjar alltså sommarlovet och vi vet alla vad det betyder! SOMMARAVSLUTNING!

Men det berättar jag mer om sen. Nu är det dags att tentaplugga!

Related Articles

Share

Om författaren

Sara Sharifpour
Sara Sharifpour

Sara är Gaudeamus studentbloggare som bloggar om livet som student i Stockholm. Kontakt: gaudeamus@sus.su.se

(0) läsarkommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


+ 1 = 8

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>