Rond 36 med Bohemian Rhapsody

BLOGG Queens Bohemian Rhapsody måste vara en av de absolut bästa mellan tentaplugg låtarna någonsin. Eller bästa låtarna någonsin. Punkt. Fast jag tror nästan att jag får lägga till låten i min pluggmix.

För den låten har ju precis allt. Lugn intro, höga toner som inbjuder till att plocka fram alla löjliga miner och toner man har. Och ja, någonstans finns de och det finns få saker som hjälper bättre för att släppa spänningarna under tentaplugg som att gå all-in när man mimar med i favoritlåten. Vare sig det är Bohemian Rhapsody eller Oh, Carol av Smokie. Inte hört den? Leta upp på Spotify omedelbart! Texten är ju helt fantastisk! Med det menar jag…tja du kommer att höra själv.

Perfekt att ladda upp med inför rond 36, medan vattnet kokar upp inför kvällens sjätte kopp kaffe.

Att vi sedan hade den på spellistan under förra årets roadtrip skadar inte heller. Bohemian Rhapsody alltså. Inte Oh, Carol.

Tillbaka till kaffet & franskan. Hoppas ni har en lika trevlig torsdag som jag. Eller roligare, om möjligt.

 

Related Articles

Share

Om författaren

Sara Sharifpour
Sara Sharifpour

Sara är Gaudeamus studentbloggare som bloggar om livet som student i Stockholm. Kontakt: gaudeamus@sus.su.se

(0) läsarkommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


+ 8 = 17

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>