Sara Sharifpour Studentbloggen — 09 juni 2015
Nice, Frankrike, där det hela började (del 2 av 3)

BLOGG Första gången vi firade hennes b-day var dagen efter vi anlänt i Nice. Jag var arton, hon fyllde år där. Där hade vi en såndär oförglömlig sommar. Vi jobbade, solade, åt god mat, shoppade och ja vi hade tillochmed några av våra allra första små bråk. 

Sedan blev vi bästisar.

Nu är det så att hon, bästa vännen Frida, fyller år om tre dagar. Eftersom hon sällan befinner sig i Sverige vid den här tiden, utan har varit antingen i Frankrike, Asien, Sydamerika eller nån annanstans så har jag och Annie, i egenskap av bästa vänner planerat en del godbitar för den kommande helgen. Då kommer vi köra födelsedagsfirande à la Paris Hilton och sträcka ut firandet på tre dagar.

Vilket är anledningen till att jag bara drack ett glas rött hos systern igår, när hon och hennes bästis skvallrade om gamla minnen från studietiden i Visby under en vinkväll. Det är så kul när man ser två personer som är så lika till tankesätt och galenheter att man direkt förstår varför de är så bra vänner. Tack för sällskapet tjejer!

Aja. Medan nedräkningen för fredagens festligheter har börjat så laddar årets studenter för en barrunda i Gävle-stad. Själv ska jag iväg till stan för att möta Ange, en gymnasiekompis, för en kaffe-dejt.

Förresten, inte för att jag är sugen på att resa eller nåt. Inte alls! Men för ett år sedan idag satt jag och tjejligan på Arlanda, i väntan på flyget mot London där vi sedan skulle byta mot flyget till Los Angeles… Cheers på er tjejor. 

Related Articles

Share

Om författaren

Sara Sharifpour
Sara Sharifpour

Sara är Gaudeamus studentbloggare som bloggar om livet som student i Stockholm. Kontakt: gaudeamus@sus.su.se

(0) läsarkommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


8 + 2 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>