Sara Sharifpour Studentbloggen — 15 juni 2015
Steget ut i det okända (Final Chapter)

BLOGG Sommarlovet började och efter två veckor i Gävle där den ena boken avlöste den andra är jag tillbaka i Stockholm. Några fikadejter med vänner blev det också och jag och storasystern hann till och med ta en tur förbi den italienska marknaden som letat sig till Gävle.

Oliver, italiensk glass och fönstershopping av bakelser som såg ut att höra hemma i Venedig. Mums!

I skrivande stund sitter jag parkerad på en av stadens många Espresso House. Kaffet har hunnit kallna vilket betyder att det snart är dags att röra på mig. I helgen fyllde bästa vännen 27 år. Det firades med två pitchers Mojito och sedan middag på Fridays. Detta följt av en efterrätt levererad av en armé av Fridays-personal som marscherade mot födelsedagsflickan som satt i chock när de stannade vid vårt bord. Så kul att överraska den tjejen. När chocken lagt sig återhämtade hon sig och smakade på den mumsiga Oreo madness kakan. Som för övrigt var otroligt god!

På lördagen firade Annie sin nyinköpta lägenhet. Och idag vispade jag ihop en söndagsbrunch på amerikanska pannkakor, äggröra, mackor, juice och kaffe.

Sådär. Det var helgen. Fullspäckad, som det ska vara.

Nu är det dags att lämna bloggen på Gaudeamus.se. Efter tre års bloggande och fyra år som frilansjournalist på ”Gadden”. Det är som att lämna en stor del av sitt liv och ta steget ut i det okända. Ja, det känns lite underligt.

Även om jag inte uppdaterat bloggen lika ofta som jag har velat. Ofta på grund av att jag balanserat studierna med resor hem till Gävle och spetsat det med sporadiskt utspridda resor till Uppsala för att hälsa på systern, till Uddevalla för att hälsa på släkten, kombinerat med deadlines för Gaudeamus, senare Damernas Värld och så vinkvällar med alla mina tjejgäng. Puh. Jo och sedan har jag väldigt envist klämt in så många fikaträffar som möjligt på en och samma vecka.

Nu är den tiden förbi.

Tja, kanske inte fikandet, resandet eller vinkvällarna, men studierna och viktigast just nu; bloggandet. Jag har fått frågan om vad jag ska göra nu och innan det är dags att avsluta kan jag avslöja att jag smider planer på ett projekt i bloggvärlden. Eftersom den fortfarande är i skiss-stadiet vill jag inte säga för mycket förutom att…

… jag först började blogga strax efter studenten, på snowcap.blogg.se. Genom vått och torrt har jag lyckats hålla den vid liv även om uppdateringarna där har kommit om möjligt ännu mer sporadiska än här. Nu kommer Snowcap få mer uppmärksamhet och inom en snar framtid en ansiktslyft.

Först ser jag fram emot sommarlov fylld med långa dagar under solen med en bok i handen.

Även om det är tråkigt att lämna Gaudeamus så hoppas jag att ni i framtiden klickar er in på snowcap.blogg.se och följer mig där.

Tack Gaudeamus för den här tiden. 

 

Det har varit roligt, stressigt och underbart. 

Men tiden har kommit för oss att skiljas åt. Gå vidare till nya äventyr. Jag kommer att sakna dig! 

                                                                                   Hej då.

Related Articles

Share

Om författaren

Sara Sharifpour
Sara Sharifpour

Sara är Gaudeamus studentbloggare som bloggar om livet som student i Stockholm. Kontakt: gaudeamus@sus.su.se

(1) läsarkommentar

  1. Helena Jönsson

    Hej Sara. Tusen tack själv för den här tiden. Du är grym.
    /Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


1 + 9 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>