Förstasidan Inrikes Nyheter — 19 april 2017
Kårvalsdebatten: Borde SU bli mer likt Lund? – Film

När påståendet löd "SU borde bli mer likt Lund och Uppsala" höll ingen förutom studentpartisten Anton B. Hjelm med. Foto: Miriam Bratt

KÅRVAL Under Gaddens kårvalsdebatt läste moderator Cornelia Thomasson upp olika påståenden. När påståendet löd ”SU borde bli mer likt Lund och Uppsala” höll ingen med förutom studentpartisten Anton B. Hjelm (tryck på bilden ovan för att se film)

Text & film: Miriam Bratt

Under kårvallsdebatten som Gadden höll i under tisdagen kastade moderator Cornelia Thomasson ut olika påståenden som partierna fick motsätta sig eller hålla med om. Studentpolitikerna som var där för att representera sina partier fick visa sin ståndpunkt genom att hålla upp en glad smiley om de höll med eller en ledsen smiley om de inte höll med. Vid påståendet ”SU borde bli mer likt Lund och Uppsala” var det bara studentpartisten Anton B. Hjelm som höll med.

I filmen hör vi Fredrik Strelert från S-Studenter, Anton B. Hjelm representerade från Studentpartiet, Andreas Moilanen från Allians för Kåren, Zabina Sjöström från Fi Studenter och Marcus Löfgren från Vänsterns Studentförbund.

Related Articles

Share

Om författaren

(0) läsarkommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


6 + 8 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>