Varför?

Vill du nå ut till över 30 000 studenter?
Då är papperstidningen Gaudeamus och hemsidan gaudeamus.se givna annonsplatser för dig! Tidningen skickas direkt hem till studenterna vid Stockholms universitet och finns även på campusområdet.

 

Kontrollerad tidning
Gaudeamus kontrolleras av Tidningsstatistik AB (TS) som är en oberoende länk mellan säljare och köpare av reklam- och annonsutrymme. TS reviderar svenska medier och ger mediemarknaden opartiskt granskad och sammanställd information om upplagor, distribution, webbtrafik, digitala nyhetsbrev, databaser, annonspriser, hushållstäckning med mera.

 

Upplaga
Tidningen kommer ut med sex nummer om året, tre gånger per termin. Vi publicerar även webbunikt material på gaudeamus.se. Totalt har vi en upplaga på 31 900 exemplar.

 

Hur många läsare?
Enligt vår senaste läsarundersökning har 74 procent av Stockholms universitets studenter koll på Gaudeamus – en ökning med drygt 10 procentenheter sedan 2009. Vår senaste läsarundersökning visar också att SU-studenter känner till Gadden mycket bättre än andra, rikstäckande studenttidningar. Trovärdig, lättläst, informativ och relevant är de vanligaste omdömena. Gaudeamus får också beröm för att den innehåller artiklar på engelska samt för sina foton och illustrationer. Läs mer om våra läsarundersökningar här.

 

Egen annonsbyrå
För mer information kontakta gärna vår annonsbyrå Roxx Communication Group AB.