Gaddens Mediaverkstad

Hur får man en knepig forskare att snacka? Var hittar jag roligare idéer? Mina foton ser knas ut, hur fixar jag det i photoshop? Välkommen till oss för att få (vissa) svar!

Vår tanke är att arrangera work shops där vi alla som utövar någon sorts mediaproduktion på Stockholms universitet ska kunna träffas och göra våra respektive verksamheter både roligare och effektivare.

Det är inte alltid så lätt att känna glädje när man samtidigt känner sig ensam. Det vill vi råda bot på för du är inte ensam som medieutövare på Stockholms universitet.

På vår redaktion arbetar två personer heltid med att göra Gaudeamus. Vi har erfarenheter från radio, tv, tidning, foto och redigering och vi vill träffas och dela med oss!

Ett möte med oss innebär inte att vi står som allsvetande journalister och berättar hur ni ska styra upp er verksamhet. Tvärtom. Vi sätter oss ner runt ett bord, tar en kaffe och fikar och följer en plan som vi på Gaudeamus har förberett med olika diskussionspunkter utifrån era önskemål. Det ska vara kravlöst men effektivt.

Om du vill ha kontakt med oss på verkstan så mejlar du till nån av oss på redaktionen, kommer förbi redaktionen i studenthuset eller via Facebook.

Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar. Och när du hör av dig kommer jag kunna berätta mer om vad vi kan göra för dig och dina medarbetare. Vi hörs!

/Helena Jönsson vik. chefredaktör Gaudeamus